Kategorier
Ikke-kategoriseret

Hvordan finder du fed musik til download til din mobiltelefon

Med teknologien, der bidrager til at bygge bro mellem mobiltelefoner og bærbare computere i et hastigt tempo, finder en række applikationer fælles områder på begge enheder.

Spil, video og musik applikationer er de førende applikationer på dette område. Mange brugere ønsker i dag at downloade musik til mobiltelefoner fra internettet, og en række hjemmesider er dukket op til netop dette formål. Selv håndsætproducenter som Apple har oprettet deres egen online butikker for at give musik til mobiltelefoner og mobilmusikspillere som iPhone.

Mange brugere ser dog indkøb af musik til mobiltelefoner som en unødvendig omkostning og foretrækker at få det fra peer-to-peer netværk – netværk af venner eller bekendte, hvor indholdet er gratis. Selv et par mobile peer-to-peer-løsninger tillader deling mellem telefoner samt downloading af musik til mobiltelefoner direkte gennem enheden.

Overførselshastighederne er i dette tilfælde meget langsommere, da telefoner har lavere båndbredde, men for dem, der desperat vil have en bestemt sang, kan dette være en mulighed, der er værd at undersøge.

Apples iTunes Store er en af mulighederne for download af musik til mobiltelefoner. Efter succesen med iTunes Store, har mange andre fabrikanter af udstyr startet deres egne applikationsbutikker til downloading af musik til mobiltelefonen.